Etusivu >  Aurinkolasit Netistä Halvalla >  Brändi Tyylikkäät Wrap Serengeti Maestrale 8122 Metallimusta Polarisoivat Aurinkolasit haljeta osassa FJ188455
Afbeeldingen (klik op de foto):
Brändi Tyylikkäät Wrap Serengeti Maestrale 8122 Metallimusta Polarisoivat Aurinkolasit haljeta osassa FJ188455


Tietoa mallista

Serengeti Maestrale 

8122

Väri: Metallic Musta/ Polar PhD 555nm Sininen
Linssikategoria: 3
Linssi(mm) : 63
Silta(mm) : 16
Sangan pituus(mm) : 125
Polarisoivat Linssit

Esittelyssä Serengetin Maestrale-aurinkolasit. Nämä ovat Serengetin Sport-mallistosta. Joten niissä on käytetty Serengetin kuuluisaa linssiteknologiaa. Maestrale sopii keskikokoisille ja isoille kasvoille.
Serengetin patentoitu Spectral Control hienosäätää linssin läpäisevän valon, jotta sinä saat parhaan selkeyden ja värien näkyvyyden.  Spectral Control auttaa lisäksi ehkäisemään suurimman osan sinisestä valosta – joka on silmille vahingollista ja aiheuttaa silmien väymistä. Fotokrominen linssi mukautuu valo-olosuhteisiin tummumalla ja vaalenemalla.
Täsä mallissa on polarisoivat 555nm siniset linssit, jotka tasapainottamalla keltaista ja vihreää auttavat silmää rentoutumaan.   
Tämä ohut ja minimalistinen malli on puolihengetön. Joten näkyvyys alaspäin on esteetön. Maestrale on valmistettu Grilamid TR90 -materiaalista. Joten se on kevyt ja mukava käyttää, sekä uskomattoman kestävä. Megol-sankatupet ja nenätyynyt pitävät kehyksen mukavasti mutta tukevasti paikoillaan.
Linssit ovat UV400-suojaavat. Serengetin aurinkolaseilla on yhden vuoden valmistajan.


Kehyksen koko & yksityiskohdat


Linssin väri:

Sininen

Kehysmuoto:

Wrap

Kehysväri:

Musta

UPC-tuotekoodi:

726644088531

(1) Sanka:

125 mm

(2) Nenäkaari:

16 mm

(3) Linssi:

63 mm

Kirjoita arvostelu