Etusivu >  Halpa Naisten kengät netistä >  Työkengät >  Dropshipment Kuuma NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa butterfly muodollisiin tilaisuuksiin EV894747 Tyylikäs
Afbeeldingen (klik op de foto):
Dropshipment Kuuma NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa butterfly muodollisiin tilaisuuksiin EV894747 Tyylikäs


Dropshipment Kuuma NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa butterfly muodollisiin tilaisuuksiin EV894747 Tyylikäs

  • Malli: EV894747
  • 850 Kpl varastossa

€408.00  €69.56

Lisää koriin:

Nursing Care Konepestävät pistokkaat WG3APF15

Wash´Go konepestävät työkengät. Mukava jalkoja myötäilevä ja joustava rakenne. Lesti on anatomisesti jalkaa tukeva ja varpailla on riittäväti tilaa. Irrotettavat sisäpohjalliset ovat pehmeät ja vaimentavat iskuja keventäen askelta, mutta ovat myös jalkaa tukevat ja vakaat.Voit suojata nahkan luonnon vahalla. Älä käytä nestemäisiä kengän kiillotusaineita.

Työkengät ovat luistamattomat, antistaattiset, sertifioidut sekä CE-merkityt.

Wash´go työkengät ovat konepestävät 30 asteessa. Irrota sisäpohjalliset ja laita kengän sisään mukana tullut muovinen pesulesti. Pese kengät ja pohjalliset tummien vaatteiden kanssa. Nahka ei kovetu eikä menetä joustavuutta, pesussa ne päätävät minimaalisesti väriä. Mikrokuituiset irrotettavat pohjalliset ovat todella joustavat, ne eivät kovetu.

Työkengissä säädettävä takaremmi. Kannan korkeus n. 3cm.

HUOM!! Älä hävitä kenkien mukana tulleita muovisia pesulestejä! Ne tulee aina pestessä laittaa kenkien sisään! Kuivumaan kengät laitetaan ilman pesulestejä.

Kirjoita arvostelu