Etusivu >  Aurinkolasit Netistä Halvalla >  Dropshipment Kuuma Wayfarer Serengeti Nico NICO Satiini Tummanruskea 7643 Polarisoivat Aurinkolasit täydellisiä erittelyt SC488525
Afbeeldingen (klik op de foto):
Dropshipment Kuuma Wayfarer Serengeti Nico NICO Satiini Tummanruskea 7643 Polarisoivat Aurinkolasit täydellisiä erittelyt SC488525


Tietoa mallista

Serengeti Nico 

Väri : 7643 Satin Dark Ruskea Shiny Cognac / Polarised Drivers Gold

Polarisoivat Linssit

Istuvuus: Medium Universal

Serengetin Nico on raikas versio retro-wayfarereista. Hienovarainen brändäys tuo hienostuneisuutta ilmeeseen. Sen nylonkehys on mukava, mutta kestävä. Säädettävät nenätyynyt ja sankatupet takaavat räätälöidyn istuvuuden. Jousisaranat parantavat kestävyyttä.
Ja se edustaa Serengetin patentoitua Spectral Control -teknologiaa, joka hienosäätää linssin läpäisevän valon, tehden väreistä henkeäalpaavan runsaita. Myös näkyvyys on äärimmäisen terävä.
Spectral Control auttaa lisäksi ehkäisemään suurimman osan sinisestä valosta – joka on silmille vahingollista ja aiheuttaa silmien väymistä.
Ja fotokromiset linssit tummuvat ja vaalenevat olosuhteiden mukaan, jopa autossa, jossa UV on minimaalisella tasolla. Polarisoivat linssit estävät heijasteet, jotta sinun ei tarvitse siristsellä ja silmäi voivat rentoutua.
Täsä mallissa on Serengetin kuuluisa Polarisoiva Drivers-linssi. Se on suunniteltu erityisesti tien päälle ja sen avulla kohteet ja värit näkyvät selkeämmin. Ja se soveltuu kaikkiin ajo-olosuhteisiin. Myös kontrasti on korkealla tasolla.
Linssit ovat UV400-suojaavat. Serengetin aurinkolaseilla on yhden vuoden valmistajan.


Kehyksen koko & yksityiskohdat


Linssin väri:

Ruskea

Kehysmuoto:

Wayfarer

Kehysväri:

Musta

UPC-tuotekoodi:

726644077108

(1) Sanka:

0 mm

(2) Nenäkaari:

0 mm

(3) Linssi:

0 mm

Kirjoita arvostelu