Etusivu >  Halpa Naisten kengät netistä >  Työkengät >  Korkea huippumuodikkaita NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa v.vihreä toimisto QA522915 käyttäjän valintaa
Afbeeldingen (klik op de foto):
Korkea huippumuodikkaita NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa v.vihreä toimisto QA522915 käyttäjän valintaa


Korkea huippumuodikkaita NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa v.vihreä toimisto QA522915 käyttäjän valintaa

  • Malli: QA522915
  • 577 Kpl varastossa

€340.89  €53.64

Lisää koriin:

Nursing Care Konepestävät pistokkaat WG3AP21

Wash´Go konepestävät työkengät. Mukava jalkoja myötäilevä ja joustava rakenne. Lesti on anatomisesti jalkaa tukeva ja varpailla on riittäväti tilaa. Irrotettavat sisäpohjalliset ovat pehmeät ja vaimentavat iskuja keventäen askelta, mutta ovat myös jalkaa tukevat ja vakaat.Voit suojata nahkan luonnon vahalla. Älä käytä nestemäisiä kengän kiillotusaineita.

Työkengät ovat luistamattomat, antistaattiset, sertifioidut sekä CE-merkityt.

Wash´go työkengät ovat konepestävät 30 asteessa. Irrota sisäpohjalliset ja laita kengän sisään mukana tullut muovinen pesulesti. Pese kengät ja pohjalliset tummien vaatteiden kanssa. Nahka ei kovetu eikä menetä joustavuutta, pesussa ne päätävät minimaalisesti väriä. Mikrokuituiset irrotettavat pohjalliset ovat todella joustavat, ne eivät kovetu.

Työkengissä säädettävä takaremmi. Kannan korkeus n. 3cm.

HUOM!! Älä hävitä kenkien mukana tulleita muovisia pesulestejä! Ne tulee aina pestessä laittaa kenkien sisään! Kuivumaan kengät laitetaan ilman pesulestejä.

Kirjoita arvostelu