Etusivu >  Aurinkolasit Netistä Halvalla >  Korkea huippumuodikkaita Wrap Serengeti Sestriere 8110 Satiinimusta Polarisoivat Aurinkolasit viehättävä HL189464
Afbeeldingen (klik op de foto):
Korkea huippumuodikkaita Wrap Serengeti Sestriere 8110 Satiinimusta Polarisoivat Aurinkolasit viehättävä HL189464


Tietoa mallista

Serengeti Sestriere

8110

Kehysväri: Satin Musta/555nm
Linssikategoria: 3
Linssi(mm) : 60
Silta(mm) : 17
Sangan pituus(mm) : 126
Polarisoivat Linssit

Serengetin Sport Series -malliston uutuus, Serengeti Sestriere on mukava ja tukeva. Nämä aurinkolasit kantavat Serengetin kuuluisaa linssiteknologiaa.
Ja se edustaa Serengetin patentoitua Spectral Control -teknologiaa, joka hienosäätää linssin läpäisevän valon, tehden väreistä henkeäalpaavan runsaita. Myös näkyvyys on äärimmäisen terävä.
Spectral Control auttaa lisäksi ehkäisemään suurimman osan sinisestä valosta – joka on silmille vahingollista ja aiheuttaa silmien väymistä.
Ja fotokromiset linssit tummuvat ja vaalenevat olosuhteiden mukaan, jopa autossa, jossa UV on minimaalisella tasolla.
Täsä mallissa on polarisoivat 555nm-linssit, jotka tasapainottamalla keltaista ja vihreää, auttavat silmiä rentoutumaan.
Sestrieren sulavalinjainen kehys on valmistettu Grilamid TR90 -materiaalista. Se on mukavan kevyt ja silti uskomattoman kestävä. Megol-valmisteiset sankatupet ja nenätyynyt pitävät Sestrieren tukevasti, mutta mukavasti paikoillaan. Linssit ovat UV400-suojaavat. Serengetin aurinkolaseilla on yhden vuoden valmistajan.


Kehyksen koko & yksityiskohdat


Linssin väri:

Sininen

Kehysmuoto:

Wrap

UPC-tuotekoodi:

726644088449

(1) Sanka:

126 mm

(2) Nenäkaari:

17 mm

(3) Linssi:

60 mm

Kirjoita arvostelu