Etusivu >  Halpa Naisten kengät netistä >  Työkengät >  uusi Saapuminen NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa oranssi muodollisiin tilaisuuksiin DA694118 rajoitettu erä

uusi Saapuminen NAISTEN Konepestävät Pistokkaat nahkaa oranssi muodollisiin tilaisuuksiin DA694118 rajoitettu erä

  • Malli: DA694118
  • 976 Kpl varastossa

€465.90  €58.24

Lisää koriin:

Konepestävät Pistokkaat nahkaa oranssi Wash´Go konepestävät työkengät. Mukava jalkoja myötäilevä ja joustava rakenne. Lesti on anatomisesti jalkaa tukeva ja varpailla on riittäväti tilaa. Irrotettavat sisäpohjalliset ovat pehmeät ja vaimentavat iskuja keventäen askelta, mutta ovat myös jalkaa tukevat ja vakaat. Voit suojata nahkan luonnon vahalla. Älä käytä nestemäisiä kengän kiillotusaineita.

Työkengät ovat luistamattomat, antistaattiset, sertifioidut ja CE-merkityt.

Wash´go työkengät ovat konepestävät 30 asteessa. Irrota sisäpohjalliset ja laita kengän sisään mukana tullut muovinen pesulesti. Pese kengät ja pohjalliset tummien vaatteiden kanssa. Nahka ei kovetu eikä menetä joustavuutta, pesussa ne päätävät minimaalisesti väriä. Mikrokuituiset irrotettavat pohjalliset ovat todella joustavat, ne eivät kovetu.

HUOM!! Älä hävitä kenkien mukana tulleita mustia muovisia pesulestejä! Ne tulee aina pestessä laittaa kenkien sisään! Kuivumaan kengät laitetaan ilman pesulestejä.

Työkengissä säädettävä takaremmi. Kannan korkeus n. 3cm 
Kirjoita arvostelu